Prajitura cu smantana si gem de caise

Printeaza

Prajitura cu smantana si gem de caise din: ulei, smantana, zahar, lamaie, faina, gem, sare, amoniac.

Ingrediente:Prajitura cu smantana si gem de caise

  • 10 linguri cu ulei
  • 10 linguri cu smântână
  • 10 linguri cu zahăr
  • 1/2 lămâie
  • 500 g făină
  • 1/2 linguriţă cu amoniac
  • 200 gem de caise
  • sare
  • zahăr farin

 

Mod de preparare:

Amestecaţi zahărul cu smântână bătând cu telul, adăugaţi treptat uleiul, apoi faina şi frământaţi un aluat potrivit de tare, după ce aţi pus sarea necesară, amoniacul stins cu zeamă de lămâie şi coaja de lămâie.

Intindeţi o foaie pe fundul tăvii, coaceţi la foc iute 15 min. Tăiaţi forme geometrice, ungeţi cu gem, lipiţi câte două forme şi pudraţi cu zahăr farin.

Este mai bună rece.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/prajitura-cu-smantana-si-gem-de-caise html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.