Prajitura cu piersici si fistic

Printeaza

Prajitura cu piersici si fistic din: albusuri, zahar, lamaie, frisca, fructe de padure, piersici din compot, fistic.

Ingrediente:

  • 6 albuşuri
  • 300 g zahăr
  • suc de lămâie
  • 300 g frişcă
  • 200 g fructe de pădure
  • 4 piersici din compot
  • 50 g fistic

 

 

Mod de preparare Prajitura cu piersici si fistic:

Baţi albuşurile spumă, adaugi zahăr şi suc de lămâie. Pui vasul pe baie de abur şi continui să baţi până când se întăreşte.

Coci 2 foi de bezea. Ungi o formă rotundă cu unt, o tapetezi cu făină şi torni jumătate din compoziţie.

Coci 30 de minute la foc moderat, lăsând uşa cuptorului puţin deschisă.

Foaia nu trebuie să-şi schimbe culoarea. Procedezi la fel cu a doua foaie.

Tai piersicile în jumătăţi, apoi în 4. Aşezi o foaie de bezea, o acoperi cu un strat de frişcă şi pui piersici şi fructe de pădure.

Acoperi cu a doua foaie de bezea, întinzi un strat de frişcă şi aşezi fructele.

Deasupra presari fistic.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.