Prajitura cu piersici si bezea

Printeaza

Prajitura cu piersici si bezea din: piersici, zahar, oua, lapte, ulei, faina, sare.

Ingrediente:Prajitura cu piersici si bezea

  • 5 piersici
  • 300 g zahăr
  • 5 ouă
  • 200 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 10 linguri făină
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 1 praf de sare

 

Mod de preparare:

Separi gălbenuşurile de albuşuri. Mixezi gălbenuşurile cu 150 g de zahăr până capătă o consistenţă cremoasă. Torni uleiul în fir subţire şi amesteci până se omogenizează. Incorporezi făina, laptele şi zahărul vanilat.

Torni compoziţia într-o tavă tapetată şi aşezi din loc în loc bucăţi de piersică. Dai tava la cuptor 10-15 minute.

Baţi albuşurile spumă tare cu restul de zahăr şi un praf de sare, întinzi peste prăjitură şi dai din nou tava la cuptor până se rumeneşte bezeaua.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.