Prajitura cu nuca si dulceata

Printeaza

Prajitura cu nuca si dulceata din: faina, gem sau dulceata, nuci, ulei, zahar, cacao, apa, bicarbonat, sare.

Ingrediente:Prajitura cu nuca si dulceata

  • 3 căni de făină
  • 3-4 linguri de gem sau dulceaţă
  • 1/2 cană de nuci pisate
  • 1/4 cană de ulei
  • 1 1/2 cană de zahăr
  • 3 linguri cacao
  • 2 căni de apă
  • 1 linguriţă bicarbonat stins
  • sare

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele. Se unge o tavă cu margarină, se tapetează cu făină, se pune compoziţia şi se dă la foc domol.

Se face o glazură din: 7 linguri apă, 12 linguri zahăr şi trei linguri de cacao. Când prăjitura este copată, se scoate din cuptor, iar deasupra se toarnă glazura călduţă.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • reteta prajitura cu dulceata si nuca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.