Prajitura cu morcov

Printeaza

Prajitura cu morcov

Ingrediente:Prajitura cu morcov

  • 1 cană (îndesată) de morcov trecut prin răzătoarea cu ochiuri mici
  • 1 cană borş
  • cană de ulei
  • 1 sticluţă de esenţă de rom sau vanilie
  • 1 cană zahăr tos
  • 1 lin­guriţă de bicar­bonat stins cu oţet
  • 2 căni de făină
  • 1/2 bor­can cu dul­ceaţă
  • 100 g miez de nucă

 

Mod de preparare:

Amesteci foarte bine morcovul cu borşul, uleiul, zahărul tos şi esenţa de rom sau vanilie. Adaugi apoi făina şi bicarbonatul, amesteci foarte bine şi torni compoziţia într-o tavă tapetată cu făină (sau tavă din teflon).

O coci la foc potrivit până devine aurie. Când e gata o laşi să se răcească şi apoi o acoperi cu dulceaţa amestecată cu miez de nucă tăiat mai mare sau mai mic, după gust.

Prajitură cu morcov

Prajitura cu morcov

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • prajitura cu morcov si gem

1 comentariu

  1. N-a fost rea deloc prajitura cu morcovi. Am terminat-o deja 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.