Prajitura cu jeleu de piersici

Printeaza

Prajitura cu jeleu de piersici din: oua, zahar, cacao, faina, ulei, sare, budinca, piersici, gelatina, compot.

Ingrediente:Prajitura_cu_jeleu_de_piersici

Pentru blat:

  • 4 ouă
  • 4 linguri zahăr
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri făină
  • 2 linguri ulei
  • sare

Pentru glazura:

  • 1 plic budincă de vanilie
  • 1 kg piersici
  • 1 plic gelatină
  • 500 ml compot

 

Mod de preparare:

Separi gălbenuşurile de albuşuri. Mixezi gălbenuşurile cu zahărul până capătă o consistenţă cremoasă. Incorporezi uleiul, făina amestecată cu cacaua şi, la final, pui albuşurile bătute spumă tare cu un praf de sare.

Torni compoziţia într-o tavă tapetată, o ţii la cuptor până trece testul scobitorii şi o laşi la răcorit.

Prepari budinca după instrucţiunile de pe ambalaj şi, după ce s-a răcit, o întinzi peste blat. Pui deasupra jumătăţi de piersică descojite.

Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o amesteci cu compotul. Torni compotul peste prăjitură şi o dai la rece peste noapte.

A doua zi, scoţi prăjitura în tavă şi o porţionezi.

Prajitura cu jeleu de piersici

Prajitura_cu_jeleu_de_piersici

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.