Prajitura cu inghetata si crema de ciocolata

Printeaza

Prajitura cu inghetata si crema de ciocolata din: unt moale, zahăr pudră, făină, ouă, zahăr vanilat, îngheţată de fructe, cremă de ciocolată, bucăţele de căpşune.

Prajitura_cu_inghetata_si_crema_de_ciocolata

Ingrediente:

  • 150 g unt moale
  • 150 g zahăr pudră
  • 175 g făina
  • 3 ouă
  • un plic zahăr vanilat
  • îngheţată de fructe
  • cremă de ciocolată
  • bucăţele de căpşune pentru decor

Mod de preparare:

Bate ouăle, untul, făina, zahărul şi vanilia într-un bol, cu mixerul, două-trei minute. Toarnă compozi­ţia în 12 forme de brioşe şi coace-le la foc mediu, timp de 20 de minute.

Scoate-le şi lasă-le să se răcească complet, apoi taie brioşele felii transversale şi pune între felii câte un strat de înghe­ţată. Peste capacul fiecărei brioşe, pune cu şpriţul un moţ de cremă de ciocolată. Serveşte-le imediat, decorate cu bucăţele de căpşune proaspete.

Prajitura cu inghetata si crema de ciocolata

Prajitura_cu_inghetata_si_crema_de_ciocolata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.