Prajitura cu gem de caise si cafea

Printeaza

Prajitura cu gem de caise si cafea din: lapte de soia, zahar, faina, ulei, cacao, cafea, praf de copt, gem, ciocolata.

Ingrediente:Prajitura cu gem de caise si cafea

  • 2 pahare lapte de soia
  • 2 pahare zahăr pudră
  • 3 pliculeţe zahăr vanilinat
  • 3 pahare făină
  • un pahar ulei
  • 1/2 pahar cafea dulce
  • o lingură cacao
  • un plic praf de copt
  • gem de caise
  • puţin ulei pentru tavă

Pentru servit:

  • 100 g ciocolată de post

 

Mod de preparare:

Se ia drept măsură orice pahar care se va folosi întâi pentru măsurarea ingredientelor uscate care se pun într-un vas.

Cu acelaşi pahar se pune laptele de soia şi apoi uleiul.

Se amestecă bine şi în tava de copt unsă cu ulei se pune jumătate din cantitatea de aluat. Se aşază apoi un strat de gem şi se toarnă restul aluatului.

Se coace 30 de minute şi când s-a răcit se unge cu ciocolata topită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.