Prăjitură cu foi fragede si cremă de capşune

Printeaza

Prăjitură cu foi fragede si cremă de capşune

Ingrediente:Prajitura cu foi fragede si crema de capsune

  • 1 pachet foi pentru cremşnit
  • 400 g căpşune
  • 200 ml frişcă
  • 3-4 linguri zahăr
  • 1 plic gelatină

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli căpşunele, pasezi 300 g de căpşune, iar pe celelalte le laşi pentru decor. Baţi frişca împreună cu zahărul, adaugi piureul de căpşune, gelatina pregătită după instrucţiunile de pe plic şi amesteci crema.

Intinzi apoi o parte din cremă peste o treime din foile aşezate una peste alta, pui un alt strat de foi, o parte din cremă şi un ultim strat de foi. Dai apoi prăjitura la rece pentru 2-3 ore.

Când e gata o ornezi cu cremă şi căpşune tăiate felii şi o tai bucăţi.

Prăjitură cu foi fragede si cremă de capşune

Prajitura cu foi fragede si crema de capsune

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.