Prajitura cu dulceata de mure si bezea

Printeaza

Prajitura cu dulceata de mure si bezea

Ingrediente:Prajitura cu dulceata de mure si bezea

  • 6 ouă
  • 300 g zahăr
  • 1 praf de copt
  • 1 şi 1/2 pahar lapte
  • 300 g făină
  • 150 g nici măcinate
  • 1 pliculeţ zahăr vanilat
  • 1 şi 1/2 borcan dulceaţă de mure
  • un praf de sare

 

Mod de preparare:

Amesteci gălbenuşurile cu 150 g zahăr, adaugi nucile măcinate, făina, laptefe, praful de copt şi sarea. Torni amestecul într-o tavă cu pereţi mai înalţi şi dai la cuptor, la foc potrivit.

Prajitura cu dulceata de mure si bezea1

O laşi să se coacă pe jumătate, o scoţi o ungi cu dulceaţă şi cu bezeaua din albuşurile bătute cu 150 g zahăr. O dai iar la cuptor pentru 15-20 de minue, la foc potrivit.

Prăjitură cu dulceaţă de mure si bezea

Prajitura cu dulceata de mure si bezea

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • prajitura cu gem de mure
  • prajitura cu dulceata de mure si bezea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.