Prajitura cu crema de rahat

Printeaza

Prajitura cu crema de rahat

Prajitura cu crema de rahat din: foi de prajitura, rahat, lamaie, unt, apa, zahar, vanilie.

Ingrediente:

  • 1 pachet foi de prăjitură
  • 1 kg rahat
  • 1 lămâie mare
  • 1 pachet unt
  • 1 cană apă
  • 2 linguriţe zahăr
  • 1 esenţă de vanilie

 

Mod de preparare:

Tai lămâia felii, o cureţi de sâmburi şi o dai împreună cu rahatul şi untul prin maşina de tocat, fierbi apoi un sirop din apă, zahăr şi vanilie. Aşezi o foaie pe un suport de lemn, o însiropezi, întinzi pe ea o parte din crema de rahat şi continui până termini cu o foaie.

Acoperi prăjitura cu celofan, aşezi o greutate si o dai la frigider pentru 2-3 ore.Cand e gata o tai romburi si o aduci la masa.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • prajitura cu rahat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.