Prajitura cu capsuni si lapte de migdale

Printeaza

Prajitura cu capsuni si lapte de migdale din: ulei de nucă de cocos, lapte de migdale, nuci caju, căpşuni, suc de lămâie, sirop de agave, esenţă de vanilie, sare, lecitină.

Prajitura cu capsuni si lapte de migdale

Ingrediente:

  • 3/4 ceaşcă de ulei de nucă de cocos, lichid, împărţit
  • 1/2 ceaşcă de lapte de migdale
  • 2 ceşti şi jumătate de nuci caju
  • 3 ceşti de căpşuni
  • 2 linguri de suc de lămâie
  • 4 linguri de sirop de agave
  • 1 linguriţă de esenţă de vanilie
  • 1 vârf de linguriţă de sare
  • 3 linguri de lecitină

Mod de preparare:

Ungeţi vasul cu o lingură de ulei de nucă de cocos, pentru ca mixtura să nu se lipească de pereţi.

Amestecaţi laolaltă toate ingredientele, până devin cremoase. Adăugaţi la sfârşit lecitina şi uleiul de nucă de cocos, pentru a lega uleiurile de celelalte ingrediente.

Turnaţi umplutura în vasul cu gaură la mijloc. Puneţi vasul în congelator, timp de două ore, pentru a se aşeza.

Intoarceţi vasul cu gura în jos şi ridicaţi-l. Lăsaţi prăjitura să ajungă la temperatura camerei timp de treizeci de mi­nute până la o oră, înairîte de a o servi. Garnisiţi cu sos de căpşuni.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.