Prăjitură cu cacao şi nuci

Printeaza

Prăjitură cu cacao şi nuci

Ingrediente:Prăjitură cu cacao şi nuci

  • 200g unt
  • 1/2 cană făină
  • 2 lin­guri smântână
  • 50g margarină
  • 1 linguriţă esenţă vanilie
  • 1/2 cană cacao
  • 4 ouă
  • 150g miez de nucă în bucăţi mai mari
  • 2 căni zahăr tos

 

Mod de preparare:

Se freacă untul moale cu cacao. Se adaugă zahărul, ouăle, smântână şi esenţa de vanilie.

Făina se amestecă apoi cu restul aluatului şi cu nuca. Aluatul se aşază în tava unsă cu grăsime şi tapetată cu făină şi se coace 25 de minute până când prăjitura s-a uscat, fără să se rumenească.

Se lasă să se răcească 30 de minute în tavă, după care se taie în cuburi.

Se pot acopericu îngheţată de vanilie şi frişcă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.