Prajitura cu biscuiti si nuca

Printeaza

Prajitura cu biscuiti si nuca

Prajitura cu biscuiti si nuca din: lapte, rahat, biscuiti, cacao, nuca, rom, dulceata de cirese amare.

 

Ingrediente:

  • 1/2 l lapte
  • 250 g rahat
  • 300 g biscuiţi obişnuiţi
  • 4 linguri cacao
  • 100 g miez de nucă
  • 1 esenţă de rom
  • 2 linguri dulceaţă de cireşe amare

 

Mod de preparare:

Pui la fiert laptele şi când clocoteşte adaugi rahatul tăiat bu­căţele şi îl laşi pe foc mic 1 oră. Strecori apoi laptele şi pasezi rahatul înmuiat ca să obţii o pastă. Sfărâmi biscuiţii, torni laptele fierbinte, adaugi pe rând pasta de rahat, 2 linguri cacao, nucile tăiate mărunt, esenţa de rom, dulceaţa şi amesteci.

Pui compoziţia într-o tavă de chec unsă cu margarina şi tapetată cu o folie de aluminiu sau de plastic şi o dai la frigider până a doua zi. Răstorni prăjitura pe un platou, o pudrezi cu cacao şi o tai felii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.