Prajitura cu amidon

Printeaza

Prajitura cu amidon

Ingrediente:Prajitura cu amidon

  • 8 oua
  • 10 linguri zahar
  • 250 g amidon

Ingrediente Crema:

  • 1/4 l lapte
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • 1 borcan compot (caise)
  • 1 pachet unt

 

Mod de preparare:

Se bat albusurile bine, se pune zaharul, se adauga galbenusurile si apoi amidonul in ploaie. Se imparte compozitia in doua si se fac doua blaturi care se coc la foc potrivit.

Se fierbe laptele cu zaharul si faina pana se face o crema. Se lasa sa se raceasca. Separat se fraca untul si se amesteca cu crema rece. Se insiropeaza blaturile cu zeama din compot. Se pune crema intre blaturi, se pun caisele, se pune al doilea blat. Ca decor final – o glazura de ciocolata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.