Prajitura crocanta cu piersici

Printeaza

Prajitura crocanta cu piersici din: piersici, esenta de vanilie, sirop de artar, faina, scortisoara, inghetata, migdale, faina de migdale, ulei de nuca de cocos, sirop de artar.

Ingrediente:Prajitura crocanta cu piersici

  • 5 piersici, feliate
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 2 linguri de sirop de artar
  • 1 lingura de faina
  • ¼ lingurita de scortisoara
  • Inghetata pentru servire

Pentru topping :

  • ½ cana migdale , faramitate
  • ½ ceasca faina de migdale
  • 2 linguri de ulei de nuca de cocos
  • ¼ cana sirop de artar
  • 1 varf de cutit de sare

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180C.

Intr-un bol amestecati impreuna vanilie, sirop de arțar, faina și scorțisoara. Adaugati piersicile taiate felii si amestecati pentru a acoperi. Se toarna apoi intr-un vas de placinta.

Se amesteca impreuna toate ingredientele pentru topping pana secombina complet.

Adaugati peste piersici . Coaceți timp de 30-40 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.