Prăjitură cu cacao

Printeaza

Prajitura cu cacao cu: oua, lapte batut, ulei, zahar, zahar vanilat, faina, praf de copt, cacao, glazura de lamaie,  glazura de ciocolata.

Ingrediente aluat:Prajitura_cu_cacao

  • 2 ouă
  • 500 ml lapte bătut
  • 150 ml ulei
  • 350 g zahăr
  • 1 pachet zahăr vanilat
  • 400 g făină
  • 2 linguriţe praf de copt
  • 2 linguri de cacao

Ingrediente decor:

  • 2 pachete de glazură de lămâie pudră
  • 1/2 pachet de glazură de ciocolată

 

Mod de preparare:

Se pun într-un castron ouăle cu zerul, uleiul, zahărul şi vanilia. Se amestecă până s-a topit complet zahărul. Se adaugă făina, în ploaie, amestecată cu praful de copt şi cacaua. Se obţine un aluat moale. Se întinde aluatul în tavă cu margini înalte, dată cu unt şi făină.

Se coace în cuptorul preîncălzit la 170° C, 30 de minute. Se scoate din tavă după ce s-a răcit. Se prepară glazura de lămâie conform instrucţiunilor de pe pachet. Se întinde pe aluatul răcit şi se dă la rece.

Se prepară glazura de ciocolată conform instrucţiu­nilor de pe pachet. Se perforează un săculeţ de plastic într-un colţ şi se umple cu glazură. Se taie prăjitura în porţii, care se decorează fiecare cu modele în formă de inimioare.

Prăjitură cu cacao

Prajitura_cu_cacao

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.