Prăjitură cu brânză si cu zmeură

Printeaza

O reteta delicioasa de prajitura cu branza si cu zmeura din: faina, praf de copt, unt, zahar, sare, ou, branza dulce, smantana, zahar vanilat, crema de cocos, budinca de vanilie si zmeura.

Ingrediente:Prăjitură cu brânză si cu zmeură

aluat:

  • 250 g de făină
  • 1 vârf de cuţit de praf de copt
  • 125 g de unt
  • 65 g de zahăr
  • un praf de sare
  • 1 ou

topping: 

  • 5 ouă
  • 750 g de brânză dulce
  • 200 g de smântână
  • 2 pliculeţe de zahăr vanilat
  • 1 cutie de cremă de cocos neîndulcită (350 ml)
  • 1-1/2 pachet de budincă de vanilie
  • 100 g de zahăr
  • 250 g de zmeură congelată

în plus:

  • 1 lingură de zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Amestecaţi făina şi praful de copt. Frământaţi-le împreună cu fulgii de unt, zahărul, sarea şi oul până ob­ţineţi un aluat fraged.

Infăşuraţi-l în folie alimentară şi lăsaţi-l cca. 30 de minute la rece. Separaţi ouăle. Ames­tecaţi brânza dulce, smântâ­nă, zahărul vanilat şi gălbenu­şurile cu budinca de vanilie şi crema de cocos.

Preîncălziţi cuptorul la 175°C. Intindeţi aluatul şi tapetaţi cu el o for­mă rotundă (0 26 cm), lăsând o margine liberă. Bateţi albu­şurile şi turnaţi zahărul în ploaie.

Incorporaţi spuma de ou şi fructele îngheţate în amestecul cu brânză dulce, apoi întindeţi această cremă peste aluat.

Coaceţi prăjitura 60-70 de minute. Lăsaţi-o să se răcească. înainte de servi­re presăraţi-o cu zahăr pudră.

Prăjitură cu brânză si cu zmeură

Prăjitură cu brânză si cu zmeură

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • prajitura cu zmeura congelata
Sumar
recipe image
Nume reteta
Prăjitură cu brânză si cu zmeură
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.