Prajitura cu branza de vaci si rubarba

Printeaza

Prajitura cu branza de vaci si rubarba din: ou, unt, iaurt, zahar, faina, praf de copt, esenta de vanilie, oua, tulpini de rubarba, unt, smantana si zahar.

Ingrediente:Prajitura_cu_branza_de_vaci_si_rubarba

aluatul:

  • 1 ou
  • 100 g unt
  • 100 ml iaurt
  • 50 g azhar
  • 300 g faina
  • praf de copt
  • esenta de vanilie

umplutura:

  • 2 oua
  • 4 tulpini de rubarba
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g unt
  • 100 ml smantana
  • 100 g zahar

 

Mod de preparare:

Preparăm aluatul. Frecăm untul cu zahărul şi adăugăm iaurtul şi esenţa de vanilie.

Punem oul bătut, omogenizăm şi presărăm făina amestecată cu praful de copt. Frământăm uşor şi păstrăm la rece.

Zdrobim brânza de vaci şi o amestecăm cu untul moale, smântână, zahărul şi gălbenuşurile.

Separat batem albuşurile spumă şi le încorporăm în compoziţie. U. Decojim tulpinile de rubarbă şi le tăiem bucăţele de 1 cm.

Scoatem aluatul de la rece, întindem o foaie rotundă şi o punem într-o formă rotundă unsă cu unt.

Intindem umplutura de brânză şi presărăm bucăţelele de rubarbă. Coacem 50 minute la foc moderat.

Prajitura cu branza de vaci si rubarba

Prajitura_cu_branza_de_vaci_si_rubarba

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • prajitura cu rubarba

1 comentariu

  1. Foarte bine arata prajitura

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.