Potarnichi umplute

Printeaza

Potarnichi umplute

Ingrediente:Potarnichi umplute

  • 3 potîrnichi
  • 10 linguri umplutură de ciuperci ca găluştele
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • 10 linguri sos

Mod de preparare:

După ce curăţăm potîrnichile prin des­chizătura făcută la gît, le umplem cu o umplutură de ciuperci amestecată cu compoziţie pentru găluştele le legăm, apoi le frigem ca şi pe cele neumplute. Servim cu sos de vin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.