Potarnichi la frigare (varianta)

Printeaza

Potarnichi la frigare

Ingrediente:Potarnichi la frigare (varianta)

  • 3 potîrnichi
  • 1 lămîie
  • 50 g slănină
  • unt pentru uns hirtia
  • sare

Mod de preparare:

Curăţăm potîrnichile, le acoperim piep­tul cu felii de lămîie fără coajă şi fără sîmburi, punînd deasupra felii de slă­nină.

Apoi le învelim în hîrtie unsă cu unt şi le frigem la jar într-o frigare de lemn.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.