Porumbel cu sos tomat

Printeaza

Porumbel cu sos tomat din: porumbei, unt, vin, rosii, sare, piper.

Ingrediente:Porumbel cu sos tomat

  • 4 porumbei
  • 4 linguri unt
  • 1 pahar vin
  • 4 roşii
  • sare
  • piper

 

Mod de pneparare:

Porumbeii se spală şi se curăţă bine. Se prăjesc, pe toate feţele, în unt. Se stropesc cu vin şi se adaugă roşiile trecute prin maşină. Se sărează, se piperează şi se mai lasă, la foc mic, încă o jumătate de oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.