Se umplu cu o umplutură făcută din carne de viţel tocată, pâinemuiată în lapte şi stoarsă şi ficatul de porumbel, toate date de două ori prin maşină şi amestecate cu un ou, ceapă prăjită în unt,sare, piper, pătrunjel tocat.
Se frig în tavă cu unt şi se servesc cu o garnitură de legume.
Porumbei umpluti cu porc la cuptor din: porumbei, piept de porc, vin, untura, rozmarin, ou, usturoi, pesmet, ulei, sare si piper. Ingrediente: 2 porumbei 2 felii mari din piept de porc 1 pahar mic de vin alb 1 lingura de untura rozmarin Pentru umplutura: maruntaiele de porumbei 1 ou 2 căţei de usturoi mari pesmet ulei […]
Porumbei umpluti la cuptor cu vin alb din: porumbei, piept de porc, vin alb, untura, rozmarin, ou, usturoi, pesmet, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 2 porumbei 2 felii mari din piept de porc, crud, subtire 1 pahar mic de vin alb 1 lingura de untura rozmarin Pentru umplutura: maruntaiele de porumbei 1 ou […]
Porumbei umpluti cu carne de vitel din: porumbei, carne tocata de vitel, chifle, ou, ceapa, unt, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 5 porumbei 250 g carne tocată de viţel 2 chifle 1 ou 1 ceapă mică 2 linguri unt pătrunjel verde sare şi piper, după gust Mod de preparare: Se prepară o umplutură din ficatul […]
Porumbei cu arpagic si vin din: porumbei, dafin, usturoi, sare, piper, morcov, arpagic, vin, zahar. Ingrediente: 2 porumbei 2 foi de dafin 2 căţei de usturoi sare piper 1 morcov 250 g arpagic murat 100 ml vin roşu 1 lingură zahăr 50 ml ulei Mod de preparare: Se curăţă porumbeii de fulgi, se pârlesc, apoi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.