Porumbei umpluti la cuptor cu vin

Printeaza

Porumbei umpluti la cuptor cu vin din: porumbei, piept de porc, vin alb, untura, rozmarin, ou, usturoi, pesmet, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Porumbei umpluti la cuptor cu vin

  • 2 porumbei
  • 2 felii mari din piept de porc, crud, subtire
  • 1 pahar mic de vin alb
  • 1 lingura de untura
  • rozmarin

Pentru umplutura:

  • maruntaiele de porumbei
  • 1 ou
  • 2 căţei de usturoi mari
  • pesmet
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi şi spălaţi foarte bine porumbeii, treceţi-i prin flacără şi puneţi la o parte măruntaiele bine spălate, Apoi, pe acestea din urmă, rumeniţi-le puţin în ulei fierbinte.

Adăugaţi tot aici, pesmet, rozmarin, usturoi (mujdei), gălbenuşul. Omogeni­zaţi foarte bine compoziţia şi puneţi-i sare după gust.

Luaţi vasul de pe foc şi cu această compoziţie umpleţi porumbeii. Coaseţi deschizătura prin care aţi pus umplutura. In continuare, înfăşuraţi fiecare porumbel cu felii din piept de porc.

Puneţi porumbeii astfel pregătiţi într-o tavă cu untură, rumeniţi-i pe toate feţele, mai stropiţi-i cu apă caldă din când în când şi lăsaţi-i la cuptor 40-50 de minute.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/porumbei-umpluti-la-cuptor-cu-vin html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.