Porumbei umpluti cu carne de vitel
PrinteazaPorumbei umpluti cu carne de vitel din: porumbei, carne tocata de vitel, chifle, ou, ceapa, unt, patrunjel, sare si piper.
- 5 porumbei
- 250 g carne tocată de viţel
- 2 chifle
- 1 ou
- 1 ceapă mică
- 2 linguri unt
- pătrunjel verde
- sare şi piper, după gust
Mod de preparare:
Se prepară o umplutură din ficatul de la porumbei, pâinea înmuiată în lapte, bine stoarsă, şi carnea de viţel, ce se trece de două ori prin maşina de tocat. Se amestecă pasta obţinută cu un ou, ceapa tăiată mărunt, călită în unt, şi pătrunjelul tocat.
Se sărează şi se piperează după gust. Porumbeii curăţaţi se umplu cu amestecul obţinut anterior şi se pun la fript într-o tavă bine unsă cu unt.
Poftă bună!