Porumbei umpluti cu carne de vitel

Printeaza

Porumbei umpluti cu carne de vitel din: porumbei, carne tocata de vitel, chifle, ou, ceapa, unt, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Porumbei umpluti cu carne tocata de vitel

  • 5 porumbei
  • 250 g carne tocată de viţel
  • 2 chifle
  • 1 ou
  • 1 ceapă mică
  • 2 linguri unt
  • pătrunjel verde
  • sare şi piper, după gust

 

Mod de preparare:

Se prepară o umplutură din ficatul de la porumbei, pâinea înmuiată în lapte, bine stoarsă, şi carnea de viţel, ce se trece de două ori prin maşina de tocat. Se amestecă pasta obţinută cu un ou, ceapa tăiată mărunt, călită în unt, şi pătrunjelul tocat.

Se sărează şi se piperează după gust. Porumbeii curăţaţi se umplu cu amestecul obţinut anterior şi se pun la fript într-o tavă bine unsă cu unt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.