Porumbei umpluti cu carne de berbec cu garnitura de rosii umplute cu oua si ciuperci pe crutoane

Printeaza

 Porumbei umpluti cu carne de berbec cu garnitura de rosii umplute cu oua si ciuperci pe crutoane

Ingrediente:Porumbei umpluti cu carne de berbec cu garnitura de rosii umplute cu oua si ciuperci pe crutoane

  • 9 porumbei
  • 400 g came de berbec
  • 1 ceapă
  • 5 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • 80 g costiţă afumată
  • 10 roşii potrivite
  • 4 ouă
  • 1 lingură sos alb
  • 12 ciuperci
  • 1/4 vin roşu
  • 5 salate verzi
  • 150 g unt
  • 12 crutoaue
  • sare
  • piper
  • puţin pesmet
  • sos de friptură
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se face tocătura din carne de berbec şi usturoi, se dă prin maşina de tocat şi se amestecă cu 1 ou crud şi pesmet, sare şi pier.

Cu această tocătură se umplu porumbeii şi se frig la tavă înăbuşiţi cu 1 ceapă tocată, costiţă şi cozi de ciuperci tăiate şi puţină apă. Pe parcurs se întorc în tavă.

Cînd sînt gata se scot şi in tavă se face sosul cu 1/2 lingură făină, jiu (sos) de friptură şi vin, apoi se strecoară.

Porumbeii se aşază pe platou tăiaţi in două, garnisiţi cu roşii umplute, cu ouă fierte tari şi tocate, amestecate cu .sos alb, sare, verdeaţă tocată, o lingură pesmet şi cu ciuperci pe crutoane .

Sosul se serveşte Ia sosieră şi se pune puţin pe friptură. Salata se serveşte separat.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu sunt cam multe ingrediente la reteta asta?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.