Porumbei la frigare cu garnitura de sote de arpagic si mazare si cu cartofi chips

Printeaza

 Porumbei la frigare cu garnitura de sote de arpagic si mazare si cu cartofi chips

Ingrediente:Porumbei la frigare cu garnitura de sote de arpagic si mazare si cu cartofi chips

  • 12 porumbei tineri
  • 12 crutoane prăjite de mărimea unui porumbel
  • 300 g cartofi
  • ulei de prăjit
  • sare
  • piper
  • 300 g mazăre
  • 200 g arpagic
  • 80 g unt
  • lăp­tuci sau salată verde
  • 1 lingură oţet

 

Mod de preparare:

Se curăţă bine porumbeii, se spală şi se şterg cu un prosop, se înfig pe frigare, se dă sare, puţin piper, se unge cu unt.

Se învîrteşte frigarea încet, deasupra jeraticului de buturugă, circa 40 minute. Se servesc fierbinţi, aşezaţi pe crutoane puse pe platou, garnisiţi cu arpagic sotat, amestecat cu mazărea sote şi verdeaţă tocată şi cu cartofi chips .

Separat se serveşte salata verde şi mujdei.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu strica sa incerc si eu reteta asta cu porumbei. Se gasesc porumbei la hipermarket?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.