Porumbei a la Franciscana

Printeaza

O reteta delicioasa de porumbei a la Franciscana din: porumbei, ficatei, inimi, pipota, oua, jales, patrunjel, paine, sare si piper.

Ingrediente:Porumbei a la Franciscana

  • 2 porumbei
  • ficăţeii, inimile şi pipota porumbeilor
  • 4 ouă
  • 2 linguri de jaleş tăiat mărunt
  • 2 linguri de pătrunjel tăiat mărunt
  • 4 felii de pâine albă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Dăm jos pielea de pe porumbeii cu­răţaţi, de la gât până la pulpe. Din măruntaiele bine curăţate şi mărunt tăiate, ouă, pâine tăiată sub formă de crutoane, jaleş, pătrunjel facem un sos, îl condimentăm cu piper şi sa­re şi-l turnăm sub porumbei. Aripioa­rele le legăm încrucişat peste spate şi înfigem porumbeii în beţişoare pentru frigare.

Vasul îl încăl­zim, conform principiului general, şi lăsăm porumbeii să se rumenească pe toate părţile. Facem focul cât mai mic şi acoperim cu capacul. Fri­gem porumbeii încă 15 minute. Sosul îl condimentăm, îl turnăm peste po­rumbei si îi servim.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.