Porumb si dovlecei cu ierburi aromate

Printeaza

Porumb si dovlecei cu ierburi aromate din: ulei de măsline extravirgin, arpagic proaspăt,  pătrunjel, ştiuleţi de porumb, dovlecei.

Ingrediente:Porumb si dovlecei cu ierburi aromate

  • 1/4 ceaşcă de ulei de măsline extravirgin
  • 2 linguri de arpagic proaspăt, tocat mărunt
  • 2 linguri de pătrunjel tocat mărunt
  • 4 ştiuleţi de porumb, curăţaţi de foi şi de mătase
  • 4 dovlecei, tăiaţi pe jumătate, apoi transversal

 

Mod de preparare:

Seteaza grillul la foc mediu. Combină într-un vas de dimensiuni medii uleiul, arpagicul şi pătrunjelul. Unge porumbul şi dovleceii cu această mixtură şi condimentează cu sare şi piper.

Ţine porumbul pe grătar timp de două minute. Adaugă dovleceii şi lasă-i până se fac, circa 10 minute; ai grijă să-i întorci pe toate părţile. Inainte de servire, stropeşte legumele cu uleiul rămas.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.