Porumb la gratar

Printeaza

Porumb la gratar din: stiuleti de porumb, unt, sare.

Ingrediente:Porumb_la_gratar

  • 4 ştiuleţi de porumb semicopt
  • 3 linguri unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Pe grătar se pun ştiuleţii curăţaţi şi se prăjesc la foc nu prea mare, periodic întorcîndu-se, ca să se rumenească uniform. După prăjire se sărează. Ştiuleţii se servesc fierbinţi, cu unt (opţional)

Porumb la gratar

Porumb_la_gratar

Pofta buna!

 

4 comentarii

  1. Bun porumbul la gratar, sunt moarta dupa el

  2. SImplu si bun

  3. Simplu si bun

  4. Alessia Mantea

    Cel mai simplu de facut :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.