Porumb la gratar cu sare si piper

Printeaza

Porumb la gratar cu sare si piper din: stiuleti de porumb, unt, sare, piper.

Ingrediente:Porumb_la_gratar_cu_sare_si_piper

  • 4 stiuleti de porumb
  • 200 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Desfacem foile de pe porumb şi îi porţionăm. Ii tăiem în două sau în trei, în funcţie de mărimea acestora.

Infigem câte o frigăruie în fiecare bucătă şi îi frigem pe grătarul bine încins. Rotim până se rumenesc pe fiecare parte.

Ii scoatem pe un platou. Cât sunt încă fierbinţi, adăugăm câte un cubuleţ de unt. Ii servim calzi, presăraţi cu sare şi piper.

Porumb la gratar cu sare si piper

Porumb_la_gratar_cu_sare_si_piper

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.