Porumb copt cu unt aromat

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de porumb copt cu unt aromat din: porumb, sare, menta, unt, condimente tandoori, piper si suc de lamaie.

Ingrediente:Porumb copt cu unt aromat

  • 4 stiuleti de porumb
  • sare
  • 4 fire de menta
  • 120 g unt moale
  • 2 lingurite de pasta de condimente Tandoori
  • piper
  • sucul de la jumatate de lamaie

 

Mod de preparare:

Se despanuseaza stiuletii de porumb si se curata de matase. Se fierb stiuletii in apa cu sare timp de circa 10 minute. Se curata si se toaca menta.

Se bate untul cu mixerul si se inglobeaza pasta Tandorii si menta tocata. Se adauga piper si suc de lamaie.

Se scot stiuletii de porumb din apa in care au fiert si se lasa sa se scurga bine. Se unge fiecare cu cate o lingurita de unt aromat; se frig pe gratar la foc mijlociu timp de circa 10 minute.

Se ung stiuletii cu restul de unt aromat si se servesc ca atare sau drept garnitura la peste, pasare sau chiar preparate din carne rosie.

Porumb copt cu unt aromat

Porumb copt cu unt aromat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.