Portofele de pui umplute cu ficat

Printeaza

Portofele de pui umplute cu ficat din: piept de pui, ficatei de pui, marar, ceapa verde, ciuperci, oua, sare si busuioc.

Ingrediente:Portofele_de_pui_umplute_cu_ficat

  • 500 g piept de pui
  • 500 g ficatei de pui
  • marar verde
  • ceapa verde
  • 300 g ciuperci
  • 3-4 oua
  • sare
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Fierbi înăbuşit ficatul de pui şi îl mărunţeşti cu furculiţa. Opăreşti ciupercile în apă fierbinte, apoi le tai mărunt şi le căleşti în puţin ulei împreună cu ceapa verde tocată.

Torni acest amestec peste ficatul mărunţit, apoi adaugi mărarul to­cat mărunt, sarea şi busuiocul. Tai felii din pieptul de pui, pe care le baţi. în ele pui la mijloc cu linguriţa din amestecul obţinut şi rulezi cu atenţie.

La capete sau la mijloc înfigi sco­bitori ca să fixezi sub forma unui portofel. Le dai prin ou bătut şi pesmet şi le prăjeşti în ulei.

Le serveşti aranjate pe salată verde, iar printre ele interca­lezi jumătăţi de roşii şi felii de castraveţi.

Mai poţi pune un amestec de sa­lată pe platou şi aşezi portofelele deschise.

Portofele de pui umplute cu ficat

Portofele_de_pui_umplute_cu_ficat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.