Portofele indopate

Printeaza

Portofele îndopate: aluat tarta, boia de ardei, ciuperci, ceapa, ardei gras, usturoi, sos de rosii, marar, ulei, sare.

Ingrediente:Portofele_indopate.png

  • 1 aluat de tartă
  • boia de ardei

Ingrediente umplutură:

  • 600 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 1/2 ceşcuţă cu sos de roşii
  • 1 legătură de mărar
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Căleşte ceapa împreună cu ardeiul tăiat fâşii. Adaugă ciupercile feliate şi lasă-le să se înăbuşe bine. Potriveşte gustul de sare şi aromatizează cu usturoiul zdrobit şi mărarul tocat fin.

Adaugă sosul de roşii şi lasă pe foc să scadă. Intinde aluatul şi taie rotunduri mai mari. Pe jumăta­te, pune umplutură de ciuperci şi acoperă cu cealaltă jumătate.

Presează bine pe margini cu o furculiţă. Presară deasupra puţină boia şi coace-le la cuptor 30-35 de minute.

Portofele indopate

Portofele_indopate.png

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.