Portofele cu branza de capra

Printeaza

Portofele cu branza de capra din: faina, lapte, oua, ulei, drojdie, sare, zahar, branza de capra, smantana, mascarpone, lamaie.

Ingrediente:Portofele_cu_branza_de_capra

  • 200 g făină
  • 50 ml lapte
  • 1 ou
  • 1 lingură de ulei
  • 5 g drojdie
  • 5 g sare
  • 1 gălbenuş (pentru uns)
  • zahăr pudră

Pentru umplutură:

  • 200 g brânză de capră moale
  • 50 g zahăr pudră
  • 2 linguri de smântână
  • 2 linguri de mascarpone
  • 1 ou
  • 1 linguriţă de coajă de lămâie

 

Mod de preparare:

Dizolvă drojdia în lapte călduţ, încorporeaz-o în făină şi adaugă restul ingredientelor. Incorporează uleiul. Frământă cât să obţii o cocă moale, care să nu se lipească de mână.

Lasă la dospit 0 oră.

Amestecă ingredientele pentru umplutură. împarte coca în câteva bucăţi, întinde-le pe rând, pune la mijloc amestecul de brânză şi înveleşte.

Aşază-le într-o tavă, lasă-le la crescut 30 de minute, unge-le cu gălbenuş şi coace-le până se auresc. La servire, pudrează zahăr.

Portofele cu branza de capra

Portofele_cu_branza_de_capra

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.