Portocale umplute cu rom

Printeaza

O reteta foarte simpla de portocale umplute cu zahar tos, coaja rasa de portocala sau lamaie, faina, galbenusuri si esenta de rom.

Ingrediente:Portocale umplute cu rom

  • 8 portocale mici sau 4 mari cu frunze
  • 2 pahare cu zahar tos
  • 1 lingurita cu coaja rasa de portocale sau lamaie
  • 8 linguri faina
  • 3 galbenusuri
  • 2 pahare apa
  • esenta de rom

 

Mod de preparare:

Scobeşti portocalele şi storci miezul. Dai pe râzătoare coaja de la o portocală. Amesteci pe foc mic, faina cu zaharul si apa. Cand se ingroasa, adaugi miezul de portocale.

Iei de pe foc, lasi sa se raceasca si adaugi o picatura de rom, sucul si galbenusurile. Umplu portocalele, pui capacul cu frunzulita si dai la rece cateva ore.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.