Portocale cu frisca

Printeaza

Portocale cu frisca din: portocale, frisca, fructe, coniac sau lichior de portocale.

Ingrediente:Portocale cu frisca

  • 6 portocale
  • 300 g frişcă
  • 200 g fructe glasate sau din dulceaţă
  • 50-100 ml coniac sau lichior de portocale

 

Mod de preparare:

Speli portocalele, le usuci şi tai capacul fiecărui fruct. Scoţi miezul cu o linguriţă.

Mărunţeşti miezul, îl amesteci cu fructele din dulceaţă, cu frişca proaspăt mixată şi adaugi coniacul sau lichiorul până capătă o consistenţă uşor fluidă.

Pui compoziţia în fiecare portocală, ornezi cu puţină frişcă şi pui capacul la locul său.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.