Portocale creole

Printeaza

Portocale creole

Ingrediente:Portocale creole

  • 2 căni zahăr
  • 1 lingură suc lămâie
  • 6 portocale

 

Mod de preparare:

Curăţă portocalele şi taie-le felii de 1 cm. Amestecă zahărul cu o cană de apă pe foc, pune feliile de la capete şi adaugă sucul de lămâie.

Fierbe siropul în clocot 5 minute. Aşază câte 3 felii pe farfurie, acoperă-le cu sirop şi pune-le frigider. Serveşte-le cu frişcă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.