Jambon de porc in sos de mustar

Jambon de porc in crusta de miere

    O reteta gustoasa de jambon de porc in crusta de miere, mustar, sare, piper, boia, cuisoare si ulei. Ingrediente: 1 jambon dezosat, dar cu şorici pe el 5 linguri miere 3 linguri muştar sare piper boia(dulce sau iute) cuişoare ulei   Mod de preparare: Crestezi şoriciul astfel încât să iasă pătrăţele, condimentezi cu […]

Piept de porc cu legume

Piept de porc cu legume

  O reteta de piept de porc cu broccoli, conopida, cartofo, ceapa si morcovi.   Ingrediente: 300 g piept de porc legume congelate, după gust: broccoli, varză de Bruxelles, conopidă 2 cartofi 2 cepe albe 2 morcovi   Mod de preparare: Intr-un vas care merge la cuptor aşezi un prim stat de ceapă tăiată peştişori […]

Lasagna cu carne tocata

Reteta zilei: Lasagna cu carne tocata

O reteta absolut delicioasa de Lasagna cu carne tocata din: foi lasagna, carne tocata, ceapa, usturoi, vin rosu, bulion de rosii, sare, piper, unt, faina, lapte, cascaval si 1 ou. Poate te intereseaza si: Lasagna cu spaghete si sos de vita Lasagna cu vita si branza Lasagna cu pui si branza Ingrediente: 1 pachet foi […]

Pachetele de primavara cu carne tocata si legume

Reteta zilei: Pachetele de primavara cu carne tocata si legume

O reteta delicioasa de pachete de primavara cu carne tocata si legume din: pachet aluat foietaj, varza, ardei galben, ardei rosu, telina, ceapa verde, amestec de carne tocata, usturoi, morcovi, vegeta, boia dulce, sos de soia, sare, piper si oua. Ingrediente: 1 pachet aluat foietaj 1/2 varza 1 ardei galben 1 ardei rosu 1/2 telina […]

Muschi de porc cu hribi

Muschi de porc cu hribi (video)

O reteta video delicioasa de muschi de porc cu hribi din: muschi de porc, hribi, ulei de masline, vin, unt, patrunjel, usturoi, sare si piper. Ingrediente: muschi de porc hribi faina ulei de masline vin unt patrunjel usturoi sare piper   Mod de preparare: Se incinge putin ulei de masline in tigaie, apoi se adauga […]

Rasol de porc cu costita

Rasol la cuptor

  O reteta de rasol de porc cu coriandru, vin rosu, ciuperci, ardei gras si ulei. Ingrediente: 2 felii rasol de porc 1 pacheţel coriandru proaspăt 1 cană vin roşu ciuperci ardei gras divers colorat ulei   Mod de preparare: Speli coriandrul şi-l tai mărunt. Cu tocătura tapetezi fiecare bucată de carne şi o laşi […]

Sarmale în foi de praz cu piept de pui

Sarmale de Maramures

O reteta gustoasa de sarmale din: carne de vita, carne de porc, orez, ardei gras, ceapa, ulei, bulion, cimbru si marar. Ingrediente: 1/2 carne tocată, ames­tec de vită şi porc 1 cană orez spălat 2 ardei graşi trecuţi prin maşină 1-2 roşii mari măcinate (trecute prin maşina de tocat) 1 ceapă mare măcinată 200 ml […]

Medalion de porc cu mere coapte

Medalion de porc

O reteta de medalion de porc cu morcov, cartofi, vin alb, coniac, castraveti murati, mustar, bulion, sare, marar, piper si ulei. Ingrediente : 400 g muşchi de porc 1 morcov 2 cartofi 100 ml vin alb 50 ml coniac 2 castraveţi muraţi 1 lingură muştar 1-2 linguri bulion 1-2 linguri ulei mărar sare piper   […]

Fleica fiarta in vin

Fleica fiarta in vin

O reteta de fleica de porc cu vin alb, piper boabe, foi de dafin, cimbru si sare. Poate te intereseaza si: Fleica de porc picanta cu prune uscate si anason Rulada din fleica de porc cu kaizer si carnati Fleica de porc cu dovlecei   Ingrediente :  1 fleică de porc cu şorici 200 ml […]

Ceafa de porc cu sos de cascaval

Ceafa de porc cu sos de cascaval

O reteta de ceafa de porc cu sos de cascaval, smantna, sare, piper, ulei si patrunjel. Ingrediente: 1/2 kg ceafă de porc 250 ml smântână 100 g caşcaval sare piper ulei 2-3 fire de pătrunjel   Mod de preparare: Speli carnea, o tai felii, o presari cu sare şi piper, o laşi puţin deoparte, apoi […]

File de porc italienesc

File de porc haiducesc

O reteta absolut delicioasa de file de porc haiducesc din: file de porc, miez de seminte, ardei iute, unt, pesmet, boia dulce, sare, piper si ceapa murata in vin rosu. Ingrediente: 220 g file de porc 70 g miezuri de seminţe o jumătate de ardei iute 70 g unt 10 g pesmet 3 g boia […]

Rulouri de sunca umplute cu sos de hrean

Rulouri de sunca umplute cu sos de hrean

O reteta de rulouri de sunca umplute cu sos de hrean, carne de porc, margarina, lapte, sare, piper, morcovi, telina, gulie, mustar, maioneza si iaurt. Ingrediente: 6 felii de şuncă presată 100 g carne porc 100 g margarină 2 linguri hrean ras 1 lingură unt 1 cană lapte sare piper Ingrediente garnitură: 2 morcovi 1 […]

Ciorba de porc cu hrean

Ciorba de porc cu hrean

O ciorba din carne de porc, hrean, morcovi, ceapa, zeama de varza, untura, boia, faina, sare si piper. Poate iti place si: Ciorba cu zeama de varza si hrean Ciorbe ardelenesti   Ingrediente : 1/2 kg carne de porc 5 morcovi 5 bucăţi hrean 1 ceapă 1 l zeamă de varză 2 linguri untură 1 […]

Muschi de porc invelit in bacon

Muschi de porc cu cu sos si portocale

O reteta de muschi de porc cu portocale din: carne de porc impanata, usturoi, portocale, zahar brun, ulei sare si piper. Ingrediente: 1 kg carne de porc putin impanata 4 catei de usturoi 350 g portocale 1 lingura cu zahar brun ulei sare piper   Mod de preparare: Taie carnea felii mai groase, condimenteaz-o dupa […]

Cotlete de porc cu mere, cicoare roşie şi dovlecei

Cotlet de porc cu ananas si cartofi umpluti

O reteta de cotlet de porc cu ananas ci cartofi umpluti din: cotlet de porc, compot de ananas rondele sau un ananas, rozmarin, cimbru, miere, zeama de lamaie, sare, piper, vin alb, cartofi, urda, telemea de vaca, marar, ou, migdale si ulei de masline. Ingrediente: 600 g cotlet de porc un compot de ananas rondele […]

Friptură crocantă de porc, cu sos de muştar şi miere

Friptura de porc cu ananas

O reteta de friptura de porc cu ananas din pulpa de porc, apa, usturoi, ceapa, unt, ananas, foi de dafin, rozmarin, sare, piper, usturoi, patrunjel si ulei de masline. Ingrediente: 700 g pulpa de porc 2 cani de apa 3 catei de usturoi 2 cepe 100 g unt cateva felii de ananas 2 foi de […]

Cotlet in sos de cafea

Cotlet in sos de cafea

O reteta de cotlet in sos de cafea din ceapa, ulei, sare, piper, zeama de oase, coniac, zahar, cafea solubila, smantana, faina si unt. Ingrediente: 4 cepe 4 felii de cotlet cu os 4 linguri ulei sare piper 600 ml zeama de oase 1-1/2 lingura de coniac 1 lingura zahar 2 lingurite de cafea solubila […]

Cotlet de porc cu visine

Cotlet de porc cu visine

O reteta de cotlet de poc cu visine, zahar, amidon, vin rosu, unt, supa de carne, sare si piper. Ingrediente: 4 bucăţi carne porc 1 borcan compot de vişine 1 linguriţă zahăr 50 ml vişinată 1 lingură amidon 4 linguri unt topit 4 linguri vin roşu 5-6 linguri supă de carne sare piper   Mod […]

Cotlete de porc cu ceapă şi piersici

Cotlet de porc secuiesc

O reteta de cotlet de porc cu ceapa, ulei, varza murata, faina, smantana, boia dulce, piper si sare. Ingrediente: 1 kg cotlet de porc fără os 200 g ceapă 150 ml ulei 3 kg varză murată 25 g făină 200 g smântână 10 g boia dulce piper boabe sare   Mod de preparare: Porţionezi cotletul […]

File de porc fiert in lapte

File de porc fiert in lapte

O reteta foarte simpla de file de porc fiert in lapte cu: file de porc, lapte unt, usturoi, sare, piper si cimbru. Ingrediente: 1,5 kg file de porc 1,5 l lapte 2 linguri unt 1 căpăţână de usturoi sare piper cimbru   Mod de preparare: Presezi fileul cu sare, piper şi cimbru, îl aşezi într-o […]

Cotlet de porc la cuptor cu rosii

Cotlet de porc la cuptor cu rosii

O reteta foarte simpla de cotlet de porc la cuptor cu frunze de busuioc, rosii, frunze de oregano, sare, piper, ulei de masline si vin alb. Ingrediente: 1 cotlet de porc  feliat, fiert la temperatură joasă 6-7 roşii, frunze de busuioc frunze de oregano sare piper ulei de masline vin alb   Mod de preparare: […]

Piept de porc

Piept de porc pane

O reteta de piept de porc pane cu zeama de varza, telina, pipe boabe, cimbru, faina, oua, pesemt, ulei si sare. Ingrediente: 600 g piept porc 50  ml zeamă varză 1 ţelină 1 linguriţă boabe piper negru 1 linguriţă cimbru 1 lingură făină 2 ouă 100 g pesmet 250 ml ulei sare piper   Mod […]

File de porc cu cas si legume

File de porc gratinat

O reteta de file de porc gratinat cu arpagic, cimbru, rosii uscate, samburi de pin, branza gouda, ulei, sare, piper, supa, vin rosu si amidon. Poate te intereseaza si File de viţel cu foie gras de raţă în sos de vin alb Ingrediente: 500 g file de porc 400 g arpagic 4 crenguţe cimbru 6 […]

Muschi de porc la gratar

Muschi de porc la gratar

  Ingrediente: un kg de muşchi de porc o felie de slănină o lingură de sare o lingură de cimbrişor amestecat cu chimion (măcinate împreună)     Mod de preparare: Se curăţă muşchiul de porc şi se taie în felii mai groase (aproximativ cât un deget). Se pregăteşte jarul (din lemn de esenţă tare, bine […]

Purcelus de lapte umplut

Purcel umplut cu nuca

O reteta de purcel umplu cu maruntaie de purcel, miez de nuca, oua, condimente, ciuperci, unt, untura, vin si boia. Ingrediente: un purcel de 10-12 kg măruntaiele de la purcel miez de nucă ceapă două ouă condimentele ciuperci unt untură vin boia   Mod de preparare: Purcelul se pârleşte, se şterge cu un burete de […]

Cotlet de porc cu ficatei

Cotlet de porc cu ficatei

O reteta de cotlet de porc cu ficatei si salam uscat, cas, pastai, carofi, ciuperci, morcovi, gogosari, ceapa, sare si piper. Ingrediente: 1 kg cotlet fără os 100 g salam uscat, feliat subţire 100 g caş 400 g ficăţei 300 g păstăi 4 cartofi 300 g ciuperci 400 g morcovi 100 g gogoşari roşii 150 […]

Mancare ardeleneasca

Mancare ardeleneasca

O reteta de mancare ardeleneasca cu pulpa de porc, boia dulce de ardei, ceapa, cartofi, zahar, ulei, sare, piper, rosii in bulion si gogosari congelati. Ingrediente: 800 g pulpa de porc boia dulce de ardei paprika 2-3 cepe 5-6 cartofi 2 lingurite zahar 3-4 linguri ulei sare piper rosii in bulion 3 ardei rosii sau […]

Ceafa de porc condimentata

Ceafa de porc cu legume si cimbru

O retete de ceafa ce porc cu sare, piper alb, piper negru, boia dulce, vin, ulei de masline, ardei grasi, fasole verde, cimbru si o ceapa rosie. Ingrediente: 400 g ceafa de porc sare piper alb si negru boia dulce 2 lingurite vin o lingurita ulei cu masline 4-5 ardei grasi verzi si galbeni 200 […]

Muschi de porc cu portocale

Muschi de porc cu portocale

O reteta de muschi de porc cu portocale si unt, lichior de portocale, seminte de mustar, ceapa, usturoi, smantana, miez de nuca, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: un kg muşchi de porc 100 g unt 5 portocale 180 ml lichior de portocale 500 ml apă seminţe de muştar două cepe 4 căţei de usturoi 100 […]

Platou picant

Platou taranesc

Platou taranesc din: muschi de porc afumat, ceapa, cascaval, ulei, sare, seminte de chimen, busuioc verde, cimbru si rozmarin.   Ingrediente: 500 g făină integrală de grau 375 ml apă 25 g drojdie 400 g muşchi de porc afumat două cepe 400 g caşcaval două linguriţe de ulei o linguriţă de sare fină o lingură […]

Turnedou de urs la gratar

Cum se prepara: Muschi de porc in bere neagra cu garnitura de cartofi (video)

Cum se prepara: Poate te intereseaza si: Reteta zilei: Porc cu verdeturi   Porc cu verdeturi din: menta, ceapa rosie, ceapa verde, castravete, porc, condimente, limeta, sos de peste, orez. Ingrediente: 1½ ceasca menta ½ ceapă roșie, feliată subțire 1 fir ceapă verde, tocată ½ castravete feliat ½ kg carne de porc, tocata condimente, dupa […]

Mititei cu garnitura de cartofi

Mititei sirbesti – Cevapcici

Mititei sirbesti – Cevapcici din: carne de miel, carne de vitel, carne de porc, ceapa, usturoi, boia de ardei, piper, sare, nucsoara, ulei de masline, sos de iaurt.   preparat specific sarbesc Ingrediente: pentru mititei: 450 g carne de miel tocată 450 g carne de viţel to­cată 450 g carne de porc tocată două cepe […]