Porc stir-fry
PrinteazaPorc stir-fry din: ulei de floarea soarelui, sos de soia, usturoi, seminte de susan, praf de chilli, pasta de chilli, porumb, ardei gras, ceapa verde, carne de porc, orez brun, ulei de susan.
- 2 linguri ulei de floarea soarelui
- 3 linguri sos de soia
- 4 catei de usturoi, zdrobit
- 1 lingurita seminte de susan
- 1 lingurita praf de chilli
- 1 lingurita pasta de chilli
- 1 ardei gras, taiat felii
- 100 g porumb fraged, taiat felii pe lungime
- 1 legatura ceapa verde, taiata orizontal, pastreaza cateva deoparte pentru ornat
- 350 g carne de porc fara grasime, taiata fasii
- 250 g orez brun fiert
- 1 lingura ulei de susan
Mod de preparare:
Combina 1 lingura ulei de floarea soarelui, sosul de soia, usturoiul, susanul, chilli – pasta si praful. Incinge wok-ul la temperatura maxima si adauga uleiul ramas si prajeste legumele amestecand continuu 3 minute, pana cand incep sa se inmoaie.
Adauga carnea si prajeste amestecand 5 minute si adauga chilli. Adauga orezul si tine pe foc 2 minute. Serveste cu ulei de susan si ceapa verde.
Porc stir-fry
Pofta buna!