Porc marinat in bere

Printeaza

Porc marinat in bere din: carne de porc, bere, mustar, sare, piper, oregano, usturoi.

Ingrediente:Porc marinat in bere

  • 2 kg carne de porc
  • 2 l bere blondă
  • 100 g muştar iute
  • oregano
  • curry
  • boia dulce piper negru
  • piper amestec
  • sare
  • 2 căpăţâni de usturoi

 

Mod de preparare:

Carnea se taie feliuţe groase de cca 2 cm. Se condimentează cu sare, piper, piperul amestec, boiaua şi oregano. Bucăţelele de carne se aşază pe rând, întinse bine, într-un vas, se adaugă curry şi puţin usturoi.

Separat se amestecă uşor muştarul, după care se toarnă treptat berea, ca la maioneză. După ce compoziţia a făcut spumă, se toarnă peste carnea condimentată. Se acoperă cu un capac şi se dă la rece 1 zi.

Carnea se frige pe grătarul încins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.