Porc cu boabe de mustar

Printeaza

Porc cu boabe de mustar din: pulpa de porc, ceapa, mustar, zahar, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Porc cu boabe de mustar

  • 400 g pulpă de porc
  • 2 cepe roşii
  • 2 linguri de muştar cu boabe întregi
  • 1 linguriţă de zahăr
  • 1 căţel de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • roşii şi castraveţi (garnitură)

 

Mod de preparare:

Spală carnea, porţioneaz-o în bucăţi mai mari şi condimen-teaz-o cu sare şipiper. Unge-o cu usturoi pisat. încinge ulei într-un ceaun şi prăjeşte carnea. Când este bine rumenită, scoate-o pe un platou.

Taie ceapa julien şi rumeneşte-o puţin într-o tigaie, împreună cu zahărul. Unge carnea prăjită cu muştar, aşază deasupra ceapă prăjită şi serveşte cu roşii si castraveti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.