Porc caramelizat in supa

Printeaza

Porc caramelizat in supa din: carne de porc, sos Hoisin, ulei de susan, ghimbir, usturoi, amestec de 5 mirodenii, coriandru, supa de pui, sos de soia, taitei de orez, ceapa si ardei iute.

 

Porc_caramelizat_in_supa

 

Ingrediente:

  • 300 g carne de porc
  • 1,5 lingură sos Hoisin
  • 1 linguriţă ulei de susan
  • 20 g ghimbir
  • 1 căţel de usturoi
  • 1/4 linguriţă amestec de 5 mirodenii
  • 50 g coriandru verde
  • 1 l supă de pui
  • 2 linguri sos de soia
  • 100 g tăiţei de orez
  • 2 cepe verzi
  • ardei iute

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200 °C. Carnea se unge cu sos Hoisin, folosind pensula şi se aşază într-o tavă pentru cuptor; se prăjeşte 10 min. pe fiecare parte. Apoi se scoate şi se pune deoparte.

Se încinge uleiul şi se prăjeşte ghimbirul tocat, împreună cu usturoiul şi amestecul de 5 mirodenii.

Se prăjesc cca 1 min. Se toarnă apoi supă fierbinte. Se adaugă coriandru verde tocat şi sosul de soia; se fierb 5 min.

Se adaugă pastele în supă şi se fierb până ce se înmoaie.

Se repartizează supa în farfurii şi se adaugă fâşii de carne, ceapă verde şi frunze de coriandru; se serveşte cu ardei iute tocat.

 

 

Porc caramelizat in supa

Porc_caramelizat_in_supa

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.