Pogaci cu jumari de porc

Printeaza

Pogaci cu jumari de porc

Ingrediente:Pogaci cu jumari de porc

  • 20 gr drojdie
  • 500 gr faina
  • 250 ml lapte
  • 2 oua
  • 250 gr jumari
  • 1 lingurita sare

 

Mod de preparare:

Se face un aluat ca pentru paine: se dizolva drojdia în putin lapte caldut. Se amesteca faina, ouale batute, laptele, drojdia dizolvata.

Se framanta putin ,ca painea si se lasa la crescut intr- un loc caldut.Se servesc calde, la bere.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.