Poale in brau botosanene

Printeaza

Poale in brau botosanene din: branza de vaci, smantana, faina, oua, zahar, sare, drojdie.

Ingrediente:Poale_in_brau_botosanene

  • 1 kg brânză de vaci
  • 500 g smântână
  • 1,5 kg făină de grâu
  • 3 ouă + 1 ou pentru uns tava
  • 500 g zahăr
  • sare
  • drojdie

 

Mod de preparare:

Din făină, sare, drojdie, ouă şi apă, frămânţi aluatul. Faci umplutura din zahăr, brânză şi smântână.

Intinzi aluatul şi faci plăcinţele umplute cu brânză. Le pui în tava unsă şi le dai la copt, după ce le-ai uns mai întâi cu ou deasupra.

Poale in brau botosanene

Poale_in_brau_botosanene

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.