Platou cu aperitiv asortat

Printeaza

Platou cu aperitiv asortat din: salam, sunca, mozzarella, masline, ardei iute, anghinare, gorgonzola, busuioc, chimion, salvie, usturoi, pecorino, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Platou_cu_aperitiv_asortat

  • 6 felii subtiri de salam
  • 2 felii subtiri de sunca de parma
  • 6 felii subtiri de sunca
  • 50 g mozzarella
  • masline negre si verzi
  • 1-2 ardei iuti din borcan
  • 1 inima de anghinare
  • 25 g gorgonozola

pentru condimentare:

  • 80 g busuioc, chimion si salvie
  • 1 catel de usturoi
  • 3 masline negre fara sambure
  • 25 g pecorino razuit
  • 65 g ulei de masline
  • sare, piper proaspat macinat

 

 

Mod de preparare:

Salamul, şunca şi mozzarella se împart pe două farfurii. Se ornează cu măsline, ardei iute, anghinare şi gorgonzola. Pentru condiinentare, se toacă foarte fin ierburile, usturoiul şi măslinele.

Toate componentele se amestecă bine cu brânza răzuită şi cu uleiul de măsline şi se dreg cu sare şi piper.

Platou cu aperitiv asortat

Platou_cu_aperitiv_asortat

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Aperitiv cu scrumbie si hering

Aperitiv cu scrumbie si hering din: hering afumat, fileuri de scrumbie, maioneza, gogosar sau rosie, frunze de salata verde. Ingrediente: 2 fileuri de hering afumat 2 fileuri de scrumbie proaspata (congelata) 1 ou 2 linguri bune de maioneza o rosie sau un gogosar din conserva citeva frunze de salata verde     Mod de preparare […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Imi faci si mie un platou din asta?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.