Placintele de ciuperci cu linte

Printeaza

Placintele de ciuperci cu linte din: ulei de masline, usturoi, ceapa, ciuperci, otet balsamic, sare, piper, linte, nuci, quinoa, sos de soia, sirop de artar, drojdie inactiva, patrunjel, cimbru uscat, rozmarin, pesmet.

Ingrediente:Placintele_de_ciuperci_cu_linte

  • o lingura de apa sau 2 linguri de ulei de masline
  • un catel de usturoi
  • jumatate de ceapa tocata
  • 6 ciuperci champignon tocate
  • o lingura de otet balsamic
  • sare si piper dupa gust
  • o conserva de linte
  • o cana de nuci tocata
  • o cana si jumatate de quinoa fiarta
  • o lingura de otet de cidr de mete
  • o lingura de sos de soia
  • o lingura de sirop de artar sau agave
  • jumatate de cana de drojdie inactiva
  • un sfert de cana de patrunjel tocat
  • o lingurita de cimbru uscat pisat
  • o lingurita de rozmarin uscat pisat
  • o cana de pesmet

 

Mod de preparare:

Sotati ceapa si usturoiul în apă sau ulei până se înmoaie. Adăugaţi ciupercile şi sotati până sunt gata. Tur­naţi deasupra oţetul şi potriviţi de sare şi piper. Sotati până scade lichidul şi adăugaţi lintea şi nucile.

Rumeniţi nucile 2 minute şi transferaţi totul într-un bol. Adăugaţi restul ingredientelor şi amestecaţi bine. Modelaţi în bile şi aplatizati-le, apoi dati-le prin pesmet. Prăjiti-le în tigaie până devin aurii.

Placintele de ciuperci cu linte

Placintele_de_ciuperci_cu_linte

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.