Placintele cu spanac si gorgonzola
PrinteazaPlacintele cu spanac si gorgonzola din: lipii, gorgonzola, spanac, seminte de pin si frunze de rucola.
Ingrediente:
- 4 lipii
- 400 g gorgonzola
- 500 g spanac intreg, decongelat
- seminte de pin si frunze de rucola pentru servit
Mod de preparare:
Pune o cratiţă mică plină cu apă şi puţină sare la fiert. Când clocoteşte, adaugă spanacul şi fierbe-l 5 minute, până se înmoaie uşor. Scurge-l bine într-o strecurătoare şi lasă-l să se răcească puţin. Unge cu brânza gorgonzola cele 4 lipii. Adaugă spanacul scurs şi rulează lipiile strâns.
Dă-le la frigider timp de 1 oră sau până a doua zi. înainte de servire, taie lipiile rulate in cate 4 bucati egale. Apoi, încinge o tigaie şi prăjeşte fără ulei 1 mână de seminţe de pin, până îşi eliberează aroma. Serveşte pacheţelele cu frunze de rucola şi seminţe de pin presărate.
Placintele cu spanac si gorgonzola
Pofta buna!
oare ce gust are? ma tenteaza 🙂