Placintele cu spanac si gorgonzola

Printeaza

Placintele cu spanac si gorgonzola din: lipii, gorgonzola, spanac, seminte de pin si frunze de rucola.

Ingrediente:Placintele_cu_spanac_si_gorgonzola

  • 4 lipii
  • 400 g gorgonzola
  • 500 g spanac intreg, decongelat
  • seminte de pin si frunze de rucola pentru servit

 

Mod de preparare:

Pune o cratiţă mică plină cu apă şi puţină sare la fiert. Când clocoteşte, adaugă spanacul şi fierbe-l 5 minute, până se înmoaie uşor. Scurge-l bine într-o strecurătoare şi lasă-l să se răcească puţin. Unge cu brânza gorgonzola cele 4 lipii. Adaugă spanacul scurs şi rulează lipiile strâns.

Dă-le la frigider timp de 1 oră sau până a doua zi. înainte de servire, taie lipiile rulate in cate 4 bucati egale.  Apoi, încinge o tigaie şi prăjeşte fără ulei 1 mână de seminţe de pin, până îşi eliberează aroma. Serveşte pacheţelele cu frunze de rucola şi seminţe de pin presărate.

Placintele cu spanac si gorgonzola

Placintele_cu_spanac_si_gorgonzola

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. oare ce gust are? ma tenteaza 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.