Placinte turcesti

Printeaza

Placinte turcesti din: spanac, telemea, ceapa, ulei, oua, sare.

Ingrediente:Placinte_turcesti

  • un pachet foi de plăcintă (de la magazinele turceşti)
  • 400 g spanac proaspăt
  • 200 g telemea
  • o ceapă
  • 2 linguri ulei
  • 2 ouă
  • ulei pentru prăjit
  • sare

 

Mod de preparare:

În cele două linguri de ulei se pune ceapa tocată la călit. Se presară cu sare.

După ce s-a înmuiat, se adaugă spanacul si se lasă 5 minute. Se trage spanacul de pe foc, se adaugă brânza fărâmiţată si ouăle si se amestecă.

Foile se taie în functie de dimensiunea dorită, se umplu cu amestec de spanac şi brânză, se împachetează si se rumenesc pachetelele în ulei bine încins.

Placinte turcesti

Placinte_turcesti

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.