Plăcintă umplută cu carne şi vinete

Printeaza

Plăcintă umplută cu carne şi vinete din: foi de placinta, vinete, ardei rgasi, ceapa, carne tocata, pasta de rosii, oua, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Plăcintă umplută cu carne şi vinete

  • 1 pachet foi de placinta
  • 3 vinete
  • 5 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 300 g carne tocata
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în ulei încins. Adaugi vinetele şi ardeii curăţaţi şi tăiaţi bucăţele şi laşi să se călească împreună.

După ce s-au înmu­iat legumele pui carnea tocată, înteţeşti focul şi o prăjeşti rapid. Când carnea este pătrunsă, adaugi pasta de roşii, un ou fiert tare şi tocat, potriveşti de sare şi piper şi dai compoziţia deoparte.

Ungi 2 foi cu ulei, le suprapui, întinzi o parte din compoziţia de carne şi vinete şi rulezi.

Procedezi la fel cu ingredientele rămase. Aşezi plăcintele pregătite într-o tavă unsă cu ulei, le ungi cu oul rămas bătut şi le dai la cuptor pentru 35- 40 de minute.

Tai plăcinta felii cât e caldă şi o aduci la masă cu bere alături.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.